Celula de Briză


Hamsii, mămăligă, mujdei, șpriț


  La Pescăruș se mănâncă românește, așa a fost mereu, de la 1939 de când s-a clădit pe malul lacului și până astăzi. Uneori mai tradițional, alteori mai modern sau mai cosmopolit, dar românește, cum știm noi mai bine. Ingredientele sunt de prin partea locului, rețetele sunt trase după poftele și obiceiurile românului de astăzi, bucătarii sunt de-ai noștri, cum ar veni locali, vinurile sunt adunate de prin podgoriile patriei si nu numai, iar clienții... de toate felurile și din toate zările lumii. 

  Hamsiile noastre, spre exemplu, înoată cine știe prin ce mări ale lumii până ajung în farfuria mușteriului de Pescăruș, dar atunci când ajung au gustul național, inconfundabil, unic, ce pe unii dintre ei îi face să le viseze noaptea. Și iată că după aproape 80 de ani de călătorit pe apele înspumate ale bucătăriei neaoșe, Arca Pescăruș încă plutește, ba parcă mai zvelt și mai curajos, continuând să ducă la bord rețete și delicatese ce nu trebuie uitate sau ignorate.

evenimente
speciale

Corporate

Restaurantul Pescăruș te ajută să organizezi cea mai reușită petrecere corporate pentru tine și echipa ta. 

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Pescăruș îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Pescăruș, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe