Preparate din pește și fructe de mare la restaurant Pescăruș.

Preparate din pește și fructe de mare la restaurant Pescăruș.

La mai bine de opt decenii de la înființare, restaurantul Pescăruș a renăscut ca un restaurant modern, un loc pentru voie bună și relaxare. Situat pe malul lacului în parcul Herăstrău, noul local te invită să redescoperi distracția tihnită și traiul liniștit, pe îndelete. Promenada dinainte de aperitive. O masa delicioasă savurată încept. Dansul alături de persoana dragă duminca după-amiază.

Meniul restaurantului Pescăruș este unul românesc contemporan cu preparate cunoscute și recunoscute, dar și cu unele specialități din bucătăria românească, reinterpretate pe gustul consumatorilor de azi. Preparatele alese pe sprânceană vin însoțite de vinuri de soi, vedete ale podgoriilor renumite din țară.

Luând loc la o masă ce îți oferă o minunată priveliște asupra lacului și asupra jocului pescărușilor, te invităm să alegi un meniu cu totul deosebit: sprigola, doradă, scoici în sos de vin sau crap de Dunăre. Asta ca să enumerăm câteva dintre delicioasele sortimente, căci lista e lungă și poate stârni multe pofte! Preparatele din pește și fructe de mare gătite cu măiestrie și bun gust vor adăuga un strop de savoare unei seri speciale la restaurantul Pescăruș. Unde mai pui că preparatele sunt gândite și recomandate de însuși Chef Dragoș Milievici.

La restaurantul Pescăruș, regăsești ceea ce mulți au uitat că mai exista: bunul gust, tihna și voia bună. Așa că Rezervă o masă cu priveliște, servește o porție savuroasă de fructe de mare alături de un vin bun și bucură-te de o seara extraordinară!

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterDescoperă Pescăruș
Atmosferă și program artistic
Evenimente și petreceri
Muzică Jazz
Pește și fructe de mare
Restaurant în parc Herastrău
Tenis Club

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Suntem pe Trip Advisor
Află ce cred clienții noștri despre
experiența din restaurantul nostru.

Pescăruș
atmosfera-romantica-momente-artistice evenimente-petreceri muzica-jazz preparate-din-peste-fructe-de-mare restaurant-parc-herastrau tenis-club