Vino și tu la restaurantul Pescăruș din Herăstrău!

Vino și tu la restaurantul Pescăruș din Herăstrău!

Trecut-au aproape opt decenii de când arhitectul Haria Creangă, nimeni altul decât nepotul marelui scriitor Ion Creangă a ridicat în partea de nord a capitalei unul dintre cele mai faimoase restaurante ale vremii.

Născut în 1939 și renăscut în 2015, restaurantul Pescăruș este, din nou, locul de voie bună al bucureștenilor. Situat pe malul lacului în parcul Herăstrău, Pescăruș își îmbie mesenii la o atmosferă romantică și relaxantă, la redescoperirea distracției tihnite și a traiului pe îndelete.

După o plimbare liniștită în parcul Herăstrău, oaspeții se pot bucura de preparate culinare alese pe sprânceană și vinuri de soi, dar și de o atmosferă romantică având acorduri de muzică jazz în fundal. Într-o după-amiză tihnită acompaniată de acordurile unui pian sau ale unei chitări clasice, muzică jazz și saxofon, domnii își pot invita doamnele la dans, la redescoperirea frumuseții și plăcerii unui dans alături de persoana dragă. Priveliștea lacului și a dansului pescărușilor vor complimenta o orice după-amiză, tranformând o zi obișnuită într-una specială și memorabilă.

Vă invităm așadar la restaurantul Pescăruș pentru o atmosferă romantică, pentru muzică jazz live și multă voie bună!

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterDescoperă Pescăruș
Atmosferă și program artistic
Evenimente și petreceri
Muzică Jazz
Pește și fructe de mare
Restaurant în parc Herastrău
Tenis Club

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Suntem pe Trip Advisor
Află ce cred clienții noștri despre
experiența din restaurantul nostru.

Pescăruș
atmosfera-romantica-momente-artistice evenimente-petreceri muzica-jazz preparate-din-peste-fructe-de-mare restaurant-parc-herastrau tenis-club