Evenimente și petreceri la restaurant Pescăruș

Evenimente și petreceri la restaurant Pescăruș

Născut în 1939 și renăscut în 2015, restaurantul Pescăruș din parcul Herăstrău este, din nou, locul de petreceri și voie bună al bucureștenilor.

În Bucureștiul de altădată, restaurantul Pescăruș a fascinat înalta societate a vremurilor. În timp ce în România se stătea la cozi pentru pâine, la Pescăruș se găseau Coca Cola, bere și țigări fine. Era pe atunci un loc obișnuit pentru petreceri extravagante și luxoase. Restaurantul Pescăruș a fost mult timp unul dintre cele mai faimoase restaurante din București. Fie că ieșeai cu prietena la o primă întâlnire, fie că îți doreai să organizezi o nuntă sau un botez, restaurantul Pescăruș era locul ideal.

Ferit de haosul urban, însă plin de viață , atât ziua în amiaza mare cât și pe timp de noapte, restaurantul Pescăruș este cea mai bună locație în care puteți să mâncați, să beți și să vă distrați românește. Și apoi, bineînțeles, să vă faceți siesta. La noi, pe terasă sau în parc, pe o bancă, sub sălciile martore la atâtea și atâtea chermeze.

De la preparatele culinare alese pe sprânceană, la vinuri de soi, vedete ale celor mai renumite podgorii din țară, la Pescăruș regăsiți ceea ce mulți au uitat că există în peisajul dâmbovițean: viața bună și belfereală.

Digestia se poate asezona cu un dans, orchestra fiind responsabilă pentru horele încinse ad-hoc sau, de ce nu, pentru slow-urile romantice.

Un loc faimos, plin de șarm istoric, si-a redeschis porțile. Pentru că bucureștenii și invitații lor au nevoie, acum mai mult ca niciodată, să redescopere bucuriile vieții și distracția simplă de altădată. Vă invitam la restaurant Pescăruș pentru a participa la momente artistice deosebite sau pentru a organiza evenimente sau petreceri unice!

Descarcă aici oferta noastră de nuntă

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterDescoperă Pescăruș
Atmosferă și program artistic
Evenimente și petreceri
Muzică Jazz
Pește și fructe de mare
Restaurant în parc Herastrău
Tenis Club

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Suntem pe Trip Advisor
Află ce cred clienții noștri despre
experiența din restaurantul nostru.

Pescăruș
atmosfera-romantica-momente-artistice evenimente-petreceri muzica-jazz preparate-din-peste-fructe-de-mare restaurant-parc-herastrau tenis-club