Atmosferă romantică și momente artistice la restaurant Pescăruș

Atmosferă romantică și momente artistice la restaurant Pescăruș

Bucureștiul, încă din perioada antebelică, s-a dezvoltat ca un veritabil oraș capitală datorită multitudinii de opțiuni de petrecere a timpului liber. Cu toate acestea, perioada interbelică a fost cu siguranță cea mai infloritoare perioadă din istoria orașului București, plină de prosperitate și eleganță.

Locurile de promenadă erau printre cele mai frecventate de către bucureșteni, plimbarea și socializarea fiind pe atunci unele dintre principalele activități pentru petrecerea timpului liber. În zonele de promenadă ale vremii se regăseau de asemenea și majoritatea cafenelelor cofetăriilor și restaurantelor moderne din capitală.

Restaurantele bucureștene au apărut în a doua jumătate a secolului XIX. O parte din primele restaurante construite în București se regăsesc și acum. Printre acestea se numără și Pescăruș, restaurantul din Parcul Herăstrău. În sezonul cald, bucureștenii obișnuiau să se plimbe prin parcuri și grădini și să se oprească în restaurantele din proximitate. Atmosfera romantică și promenada au fost elemente cheie în popularitatea inițială a restaurantului Pescăruș. Terasa restaurantului era una cu privire la lac și pescăruși, oferind clienților o atmosferă romantică și relaxantă. Nu de puține ori, atmosfera romantică era acompaniată de muzică live sau ambientală. Ca și în ziua de azi, în cele mai frecventate restaurante își făceau apariția și stăpânii de papagali ghicitori și cântăreții la cutii muzicale, aducând un zâmebt pe buzele doamnelor.

În zilele noastre, la restaurantul Pescăruș toate serile sunt speciale. Bandul Pescăruș și Taraful Stoica & Camelia Stoian sunt responsabile pentru horele încinse ad-hoc sau pentru slow-urile ce ofera o atmosferă romantică minunata, la finalul cărora domnii sărută mânușițele doamnelor. Și mai speciale sunt însă serile în care terasa restaurantului Pescăruș cu cele 400 de locuri devine neîncăpătoare în timpul momentelor artistice organizate aici.

Promenadă, masă, dans. Cam asta ar fi ordinea pentru o seara reusita! La restaurantul Pescăruș, oaspeții se pot bucura de o seară autentic românească alaturi de Taraful Stoica ce îi va încânta cu muzică instrumentală românească și dansuri populare cu ansamblul Rapsodia Carpaților.

Fiind situat pe malul lacului Herăstrău, restaurantul Pescăruș oferă o atmosferă romantică și numeroase momente artistice musafirilor săi. Localul își îmbie mesenii să redescopere distracția în tihnă și traiul pe îndelete. Promenada dinainte de aperitive. Dansul cu soția într-o seară de duminică. Și toate celelalte lucruri care merită făcute atunci când avem nițeluș timp liber și câteva persoane dragi cu care să-l petrecem.

Vă așteptăm așadar la restaurantul Pescăruș din Parcul Herăstrău pentru atmosfera romantică și pentru diferitele momente artistice organizate aici!

Program artistic prânz

Miercuri: 13:00 – 15:00 Café concert pian și tobe

Joi: 13:00 – 15:00 Café concert chitară, tobe și saxofon

Vineri: 13:00 – 15:00 Café concert jazz, pian și tobe

Sâmbătă: 14.30 - 16.00 Café concert pian și chitară

Duminică: 14.30 - 16.00 Café concert pian și saxofon

Program artistic Cină

Joi: 20.30 Doina Spătaru

Vineri: 20.30 Doina Spătaru

Sâmbătă: 20.00 Doina Spătaru


Componența trupei de dansuri populare este de 2 perechi formate din 2 băieți și 2 fete.


* Pentru zilele de luni, joi și vineri în cazul în care vom avea agenții de turism, vom oferi program artistic cu taraf și dansuri populare în funcție de rezervări.

Opinii? Sugestii?
Citygrill te ascultă!
0731 49.18.49
office@citygrill.roAbonare newsletterDescoperă Pescăruș
Atmosferă și program artistic
Evenimente și petreceri
Muzică Jazz
Pește și fructe de mare
Restaurant în parc Herastrău
Tenis Club

Rezervări

Căutăm parteneri
Grupul City Grill caută locații cu
potențial pentru noi restaurante.

octav.dura@citygrill.ro

Căutăm furnizori
Grupul City Grill caută furnizori de
produse alimentare de calitate.

paul.iftode@citygrill.ro

Suntem pe Trip Advisor
Află ce cred clienții noștri despre
experiența din restaurantul nostru.

Pescăruș
atmosfera-romantica-momente-artistice evenimente-petreceri muzica-jazz preparate-din-peste-fructe-de-mare restaurant-parc-herastrau tenis-club