- ORGANIZEAZĂ -

EVENIMENTE & PETRECERI

Restaurantul Pescăruș îți stă la dispoziție pentru a petrece alături de noi, pe malul lacului Herăstrău, clipe de neuitat. Organizarea unui eveniment alături de colegi, prieteni sau familie beneficiază de atenția noastră atat pentru conceperea meniului cat si pentru creearea atmosferei perfecte.

Mai mult
- ISTORIC -

DESPRE NOI

Restaurantul Pescăruș este primul restaurant din Parcul Herăstrău. Proiectat în 1938 de doi arhitecți renumiți, Horia Creangă, nepotul scriitorului Ion Creangă și Haralamb Georgescu, localul a fost alături de bucureșteni la bine și la greu.

Mai mult
- Tematică -

Restaurant cu program artistic

Cauți un restaurant cu program artistic în Bucuresți? Restaurantul Pescăruș este ideal pentru tine și invitații tăi. Programul artistic tradițional românesc realizat de Doina Spătaru în cadrul Restaurantului Pescăruș culminează cu un moment de dans și cu multă voie bună. 

Află mai multe
- explorează -

Restaurantul
nostru

Explorează restaurantul Pescăruș pentru a te convinge imediat că o rezervare este necesară. Un apus de soare pe lacul Herăstrău la un pahar de vin este tot ce ai nevoie după o zi istovitoare de muncă!

Vezi locație