Restaurant cu loc de joacă pentru copii

Fiecare poveste are nevoie de un personaj principal. Pentru Restaurantul Pescăruș, personajul în jurul căruia gravitează întreaga poveste este reprezentat de familie.

Restaurantul Pescăruș este în topul listei atunci când te gândești la un restaurant cu loc de joacă pentru copii din București și mai mult, la un restaurant aflat pe malul lacului din parcul Regele Mihai I (Herăstrău), unde îți poți petrece un weekend liniștit alături de cei mici. Restaurantul nostru este gândit să corespundă nevoilor fiecărui membru al familiei. „Nu am cu cine să-l las pe cel mic” nu mai poate fi o scuză pentru părinții invitați la o masă în oraș. Kids Zone este locul de joacă pentru copii de la Pescăruș în care ne propunem să oferim activități distractive pentru cei mici, așa fel încât părinții să se bucure în voie, alături de prieteni, de experiența unui prânz la un restaurant cu loc de joacă.

Prichindeii vor vedea în restaurantul nostru un univers al distracției, gândit special pentru ei, care îi fac să se lase pradă curiozității și să-și consume energia într-o manieră constructivă. La restaurantul cu loc de joaca pentru copii se organizează evenimente periodic astfel încât părinții să se poată bucura și ei de timp cu prietenii fără a-i mai avea în grijă pe cei mici. Meniurile speciale pentru copii sunt și ele create cu atenție pentru a satisface și gusturile cele mai pretențioase.

Așadar, dragi părinți, dacă până acum, a lua masa la restaurant venea la pachet cu o serie întreagă de posibile probleme organizatorice, la Pescăruș aceasta devine o experiență de neuitat, pentru toți membrii familiei, datorită locului de joacă pentru copii.


Alegeți să fiți personajele principale din povestea restaurantului Pescăruș!evenimente
speciale

Corporate

Restaurantul Pescăruș te ajută să organizezi cea mai reușită petrecere corporate pentru tine și echipa ta. 

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Pescăruș îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Pescăruș, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe