All You Can Eat continues!

De luni și până vineri, între orele 12:00 si 14:00, sunteți așteptați la bufetul nostru din Restaurant Pescăruș!


Anunță-ți colegii șii prietenii că în pauza de masă vă puteți vedea la Pescăruș, în Parcul Herăstrău, unde în intervalul orar menționat veți găsi mesele pline ochi cu mâncare și băutură! Da ați auzit bine, băutura va fi prezentă și ea la această ofertă, în acest interval orar!


Meniu mâncare - 23 lei

Ciorbă/supă/cremă + fel principal + salată + garnitură + desert


Meniu mâncare și băutură - 28 lei

Ciorbă/supă/cremă + fel principal + salată + garnitură + desert + apă plată/minerală, limonadă cu miere 300 ml, fresh de portocale 300 ml, bere Ursus draught 300 ml, pahar de vinul casei 200 ml (alb, roșu sau rosé)


MIERCURI ESTE ZI DE PEȘTE

Asta înseamnă că miercurea, mâncarea va fi pe bază de pește că de, nu degeaba ne numim Pescăruș, iubim peștele și dedicăm zile în cinstea sa!


Sună si rezervă o masă, aici: 0731.330.034


 
 

evenimente
speciale

Corporate

Restaurantul Pescăruș te ajută să organizezi cea mai reușită petrecere corporate pentru tine și echipa ta. 

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Pescăruș îți este alături într-una din cele mai importante moment zile din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Pescăruș, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe